luni, 18 mai 2009

Vadim&Becali

Stiu ca e tarziu,ca 7 mai cand s-au facut anunturile oficiale a trecut de mult,dar,dom'le nu ma pot abtine(pentru ca eu abia azi am aflat). Nea Vadim si neica Jiji Becali candideaza impreuna pentru europarlamentare sub cel mai tare slogan pe care l-am auzit in campania asta: "Doi crestini si patrioti vor scapa tara de hoti" plus un slogan de rezerva ("Vreţi să scăpăm de canalii? Votaţi Vadim şi Becali" - asta-i gasit cu ajutorul lui tata Gugle).N-am gasit afisul da am sa-l vanez prin oras,il trag in poza si-l postez(iarasi o problema de abtinere).
Intrebarea si curiozitatea mea e urmatoarea:care hoti? Adicata nenii astia doi se considera perfecti? Ca dupa slogan eu cu cap'sorul meu saten cam asta inteleg,ca ei nu ar fi...ceea ce e o mare si gogonata minciuna. Daca ei pornesc de la ideea ca cei din politica sunt cu totii hoti,iar eu iau in calcul ca ei fac parte din politica...logica mea zice ca si ei sunt la fel(si logica mea functioneaza!)...a lor probabil zice altceva.
Si deh...dupa modelul "hai sa ne spurcam" s-au gandit nenii astia doi ca ar fi mai bine sa denigreze pe "hotii ceilalti", ca deh, sunt mai hoti ca noi.Asa ca pana la alegeri pot sa ma mai astept la alte murdarii publice si sa ma intreb ca si cetateanul turmentat:"Eu cu cine votez?"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu