luni, 7 decembrie 2009

Romania a votat!


Dupa turul 1, ne-am ales cu cei doi candidati pentru cel mai moale scaun al tarii...Base si Geoana. Dupa 2 saptamani minunate de discursuri/ caricaturi/ afise/ acuzatii facute de PD-L isti PSD-istilor si invers a venit si Ziua in care Geoana a stat "cu stomacul in pioneze" asa cum afirma chiar el. Romanii au fost la urne...au votat...au plecat.
La 21:00, cand s-au inchis sectiile de votare Geoana s-a grabit sa declare ca a castigat, ba chiar sa topaie de bucurie pt asta. Basescu, pe de alta parte, ferm convins ca a cucerit pentru a 2-a oara "tronul" a inceput discursul in care isi anunta victoria cu 2 minute mai devreme. Dupa toate astea s-a asternut noapte cu incidente, cu scandari si cu sampanie in ambele tabere. In sfarsit, dimineata in jurul orei 09:00 BEC (Biroul Electoral Central) anunta ca Base are 50,43% din voturile romanilor iar Geoana 49,57%. Imediat dupa au inceput acuzatiile "Alegerile au fost fraudate! Am fost furati!".
Acum stau si ma intreb...daca procentul asta mititel care face diferenta intre cei 2 era in favoarea PSD mai veneau cu aceasta afirmatie? Cel mai sigur nu...ca doar ar fi castigat,dar asa...inca mai spera ca poate...cine stie... Ei bine...uite ca nu!
La 14:00 BEC anunta rezultatul oficial 50,33% pt Basescu si 49,66% Geoana. Asta nu face decat sa ma bucure, pentru ca DA, sunt anti PSD cu totul, pur si simplu nu-i plac, DELOC. Decat ei, mai bine Base(cu toate ca nu ma omor eu nici dupa el...dar mai avem persoane care sa ne reprezinte cu adevarat?Mai exista oameni pe care sa-i votam pentru ca sunt buni si nu fac doar sa minta frumos?)
PS: O chestie mititica pe care am auzit-o la TV si care m-a distrat: "Pentru Geoana si Ion, pregatiti un avion!" scandata de cei de la PD-L

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu