sâmbătă, 12 martie 2011

Femei vs. barbati


De cateva zile am o nelamurire. De unde atata razboi intre sexe? De ce toata lumea afirma ca e greu sa intelegi sexul opus? In fond suntem toti oameni cu nevoi...diferite.
Sa luam afirmatia celebra "Barbatii vin de pe marte, femeile de pe Venus"...pana si asta e doar o chestie care demonstreaza ca suntem oameni cu nevoi diferite. Da, venim de pe planete diferite, asta nu inseamna ca nu suntem TOTI persoane. Totul se rezuma la nevoi. Si atunci de unde tot razboiul? Vrei sa ai o femeie fericita? Simplu! Nu o contrazi cand are draci, nu o sa rezolvi nimic. Asteapta pana se calmeaza si incearca o discutie normala. Esti nervoasa? Nu-ti descarca dracii pe primul om pe care-l intalnesti, mai ales daca nu e el vinovatul. Vrei un barbat fericit? Pffff...aici e si mai simplu. Da-i ce vrea si ai rezolvat problema. Sex, bere, iesiri cu baietii? DA! Sunt normale!
Asa cum avem noi nevoie de o barfa intre fete au nevoie si ei de o bere cu baietii. Pauzele si spatiul personal trebuie sa fie respectate pentru a avea persoane fericite.
Si de ce ne plangem ca suntem femei si suntem slabe? Pe naiba!!!! Bah suntem puternice! Ati inteles suntem puternice si avem o caruta de atuuri, treaba e ca nu stim sa le folosim tot timpul. Asa ca data viitoare cand cineva iti spune ca esti femeie si nu esti puternica contrazi-l, nu e adevarat! Esti femeie si esti puternica. Iar pentru barbati: nu traiti cu impresia ca o femeie nu poate suporta la fel de mult cat puteti voi, suntem puternice!

Asa....lamentarile cu privire la cat de puternic e "sexul tare" vor fi interzise la acest post. Vreau ca fetele care ajung aici sa inteleaga ca sunt fortoase, iar barbatii sa priceapa ca or fi ei numiti "sexul tare" dar e doar un mit pe care eu una nu-l cred. E doar o prejudecata...cine vrea sa ia de buna o chestie gandita de altcineva inainte e liber sa o faca, dar oare nu aveti suficienti neuroni incat sa va faceti propiile idei si sa nu veniti cu chestiile preconcepute ca "sunt barbat sunt tare/ sunt femeie sunt slaba"?
Astept feed-back-uri

2 comentarii:

  1. Ai o greseala gramaticala: "sunt farbat .." , in rest ... numai de bine! Tine-o tot asa Jessica Parcker! :>

    RăspundețiȘtergere